COPY SERVICES

Van enkele vluchtige kopieën tot printen in grote getalen, de tevreden glimlach op je gezicht blijft ons allerbelangrijkste drukwerk.

Selfservice copy

Snel een paar notities kopiëren of een cursus afdrukken? Copy that! In ons self service gedeelte stellen we onze computers ter beschikking om rechtstreeks via USB-stick, mail of Toledo te printen. Of breng gerust zelf je laptop mee en print meteen vanuit je opgeslagen bestanden. Ook voor het inscannen van documenten en foto’s kan je bij Duplico terecht. Om de beste printkwaliteit en hoogste gebruiksvriendelijkheid te garanderen, werken we met printers van Ricoh. 

Hulp nodig tijdens het printen? We zijn slechts één glimlach van je verwijderd en geven je graag de nodige instructies. 

Print services

Wil je flyers of posters laten drukken? Dan ben je bij Duplico aan het juiste adres! We adviseren jou graag in de beste papierkeuze en formaten. Een affiche laten printen op groot formaat? Think big! We bespreken met plezier de mogelijkheden. Onze prijzen zijn steeds competitief, voor grote oplagen hanteren we een extra schaalvoordeel.

Een sweater bedrukken met het logo van je bedrijf of vereniging? We beschikken over kwaliteitsvolle textielprinters. Contacteer ons voor een offerte op maat.

Duplico’s cadeautip: maak een fotocollage en laat het op een poster uitprinten in levensgroot formaat. Persoonlijker kan een cadeau niet worden!

Een thesis laten printen?

Bedrijfsdrukwerk

Brochures, bedrijfsmagazines of visitekaartjes laten drukken? Een planafdruk op groot formaat? We werken snel en professioneel volgens jouw wensen. 

Op zoek naar een printshop in Leuven?

COPY SERVICES

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x